SFS ne demek? Instagram’da SFS nedir?
Sosyal Medya

SFS ne demek? Instagram’da SFS nedir?

SFS ne demek? Instagram’da bu ifadenin kullanım amacı ne? Bu konuda sizlere SFS’nin anlamından bahsedip bazı örnekler vereceğiz.

Özellikle Instagram’da sıkça karşılaşılan SFS ifadesinin ne olduğu Instagram kullanıcıları tarafından merak edilen bir konu haline geldi. Instagram’da pek çok kullanıcı yer alıyor. Bu kullanıcılardan bazıları büyümek adına çeşitli çalışmalar yapıyor ve etkili bir şekilde ön plana çıkmaya çalışıyor. Kullanıcılar gelişip daha büyük bir sayfa olmak adına çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da çeşitli yöntemler deniyor. Bu yöntemlerden birisi de SFS olarak karşımıza çıkıyor.

SFS ne anlama geliyor?

SFS, karşılıklı takipçi kasmak için yapılan bir işlem olmakta. Kullanıcılar birbirlerinin sayfasını büyütmek için bu yöntemi tercih ediyor. Bu yöntem ile birlikte iki sayfa karşılıklı profil paylaşıyor. “Shoutout for Shoutout” şeklinde bir açılıma sahip bu ifade, genellikle DM üzerinde kullanılıyor. DM, doğrudan mesajlaşma sağlayan bir sistem. Kullanıcılar DM sayesinde özel mesaj atabiliyor ve karşısındaki ile özel bir iletişim kurabiliyor.

SFS yaparken kullanıcıların dikkat ettiği durumlardan birisi iki sayfanın da etkileşiminin yüksek olması. Eğer bir sayfanın etkileşimi yüksek olup diğerininki düşük olursa düşük etkileşimli sayfanın daha çok kazanç elde edeceği anlamına geliyor ve bu da başarılı bir çalışma olmaz. Bundan dolayı SFS olayını uygularken iki sayfanın da birbirine yakın etkileşim oranına sahip olması gerekiyor.

SFS nasıl yapılıyor?

SFS’nin nasıl yapıldığı sayfasını büyütmek isteyen Instagram kullanıcıları tarafından merak edilen bir konu haline geldi. “SFS ne demek?” sorusunun yanı sıra merak edilen bu konu hakkında bilgi vermek istiyoruz. SFS yorumlarda da yapılabiliyor olsa da genel olarak DM üzerinden iletişime geçmek yoluyla tercih edilmekte. Tabii kullanıcı birini bulmak için yorumlarda da “SFS” yazabiliyor. Sonrasında ise DM üzerinden iletişime geçen iki kullanıcı birbirlerinin etkileşim oranlarını inceledikten sonra profillerini paylaşıyor ve iki sayfa da birbirine destek vermiş oluyor. Verilen bu destek, sayfaların etkili bir şekilde yükselmesine katkıda bulunabilir. Sizlere dilimiz döndüğünce Sfs konusunu anlattık umarım yararlı olmuştur.

DM Ne Demek? DM Nedir?

Baba sözler

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı